Tivoli trækker i vinterdragten

VIND BILLETTER. For første gang nogensinde holder Tivoli åbent i tre uger i og omkring vinterferien. Du kan vinde billetter og turpas

Af Christian M. OLsen

cmo@minby.dk

KONKURRENCE: I år runder Tivoli 175 år, og i den anledning har Tivoli valgt at åbne portene for en helt ny sæson, der lyder navnet ’Vinter i Tivoli’ – en sæson hvor store dele af Carstensens gamle have er åben.

Den nye vintersæson byder blandt andet på vinterlandskaber, en ottekantet skøjtebane foran Nimb og en stor specialdesignet iglo med vinteraktiviteter, der lyder navnet Pingonesien.

Udvalgte forlystelser vil køre, og så vil der være mulighed for at se det nye Tivoli lys-design.

Ved Tivoli Søen, hvor 33 lamper, skabt af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson, svæver mellem træerne i geometriske former med skiftende lysfremtoninger ’Little Sun Light Swarm’ bliver der premiere på et lysshow ikke før set i Danmark.

Her fortælles den nordiske mytologis dramatiske ragnarok historie om ’Vølvens Spådom’ med laser-lysshow og nydesignede illuminationer på vandet.

Der bliver også plads til endnu et nyt Illuminationsshow på søen, der er bygget op omkring Jacob Gades udødelige evergreen ’Tango Jalousie’.

Vind billetter

Du kan vinde billetter og turpas til Tivoli. I samarbejde med Tivoli udlodder vi 3×4 billetter og turpas. For at deltage i lodtrækningen om billetterne skal du svare rigtigt på følgende spørgsmål?

I hvilket år åbnede Tivoli?

A) 1843

B) 1893

C) 1943

Send dit svar på mail til konkurrence@minby.dk, så vi har det senest mandag 5. februar kl. 10.00. Skriv ’Tivoli’ i emnefeltet. Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – og naturligvis det rigtige svar – i mailen.

Blandt de deltagere, der har svaret rigtigt på spørgsmålet, trækker vi lod om præmierne.

Vinderne får direkte besked, og skal selv hente præmien hos North Media, der har adresse på Gl. Kongevej 60, 1850 Frederiksberg.

- læs flere artikler > artikel oversigt...