Juleferiecamp for alle børn i Sydhavnen

JULEFERIE. Store forestillinger for de små og små workshops for de store til julen på Karens Minde.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

JUL JUL JUL: Juleferien for skolebørnene er ekstralang i år. Så er det jo heldigt, at Feriecamp har lavet et vildt program med kultur og idrætsaktiviteter for børn i alle aldre på Børnekulturstedet Karens Minde.

Juleferien bliver skudt i gang med en gennemført forestilling for de 0-4-årige onsdag d. 20. december, hvor GazArts ’SneØjne’ kan opleves.

Forestillingen er en moderne danseforestilling om at opleve sne for første gang. Forestillingen spiller kl. 10.00 og kl. 16.00. Den er gratis, men man skal bestille plads via www.bkultur.dk.

Capoeira og skak

Efter helligdagene i julen er der en lang række aktiviteter for de seks til 17-årige. Fra 27. til 30. december er der hver dag fuldt program kl. 10.00-16.00 på Karens Minde. Her kan man prøve kræfter med capoeira, skak eller dans. Der er kunstværksted og muligheden for at lave sin egen nytårshat.

Onsdag 27. og torsdag 28. december klokken 13.00-15.00 er der desuden fægtning. Og fredag og lørdag er der en særlig flaskepost-workshop, hvor børnene kan lave flaskeposter med små scenografier, pop-up-elementer og lys, som vil blive en del af en større udstilling, der vil pynte gårdspladsen på Karens Minde denne vinter.

Teater for de større

Fredag vises forestillingen ’Hjem’ af nogle af dansk børneteaters koryfæer Teaterværkstedet Madam Bach. Forestillingen er for 2-6-årige og vises kl. 10.00 og kl. 14.30. Den er gratis, men man skal bestille billet via www.bkultur.dk.

Hele programmet for FerieCamp kan ses på bkultur.dk. Alle tilbud er gratis, og de fleste aktiviteter kræver ingen tilmelding. Alle aktiviteter foregår på Karens Minde og på områderne omkring.

- læs flere artikler > artikel oversigt...