Det begyndte med fem børn, og så gik der pludselig 20 år

FEJRING. Siden begyndelsen i 1998 er den private institution Børnehuset Lillekilde vokset til at have over 100 børn i dag. Fredag fejrede deres første 20 år med fest og ballade.

JUBILÆUM: Lagkagen var bestemt ikke til at overse med sine tre etager. Ej heller de mere end 500 gæster, der ankom på den røde løber på Trekronergade 56.

Det var da også en helt særlig anledning, der fik selv forårssolen til at dukke op. Siden 1998 har Københavns første privatinstitution Børnehuset Lillekilde nemlig givet børn en god start i livet.

20 år er også gået for de to medarbejdere Tip og Clara samt leder af Marianne Fogelstrøm. At den integrerede privatinstitution har været et godt sted at vokse op blev tydeligt, da mere end 70 tidligere børn i institution lagde vejen forbi jubilæumsfesten. Og festet blev der så sandelig til den helt store guldmedalje. Med rød løber, pølsevogn, frugtbuketter, popkornmaskiner og spandevis af forskellig farvet slushice, som man kunne skylle ned til de dansable tonerne fra livemusikken. belo

- læs flere artikler > artikel oversigt...